O mně

Zabývám se léčbou komplexní, vědomou pohybovou aktivitou. Intenzivně se zajímám o psychosomatické příčiny onemocnění a propojení tělesné, energetické a duševní stránky člověka. 

Bc. Anna Sojková – fyzioterapeutka

Naučíme vás vnímat své tělo, porozumět mu a odhalit příčiny nemocí.

Bc. Anna Sojková – fyzioterapeutka

Vystudovala jsem na Ostravské univerzitě, kde jsem se soustředila na léčbu pacientů s dětskou mozkovou obrnou.

Dětské fyzioterapii jsem se věnovala i dál na kurzech Bobath therapy a Vojtovy metody. Dospělým jsem se začala věnovat v Nemocnici T. Bati na oddělení rehabilitace a následně v klinice Monada, kde jsem prošla kurzy tejpingu, akupresury a semináři dle konceptu Doc. Pavla Koláře. V roce 2014 jsem založila centrum Celý Člověk, kde se dále terapeuticky rozvíjím. V terapiích intuitivně kombinuji zavedené metody s osobními zkušenostmi v těhotenství a doma se třemi dětmi.

Zabývám se léčbou komplexní, vědomou pohybovou aktivitou. Intenzivně se zajímám o psychosomatické příčiny onemocnění a propojení tělesné, energetické a duševní stránky člověka. Myšlenku praxe „Celý člověk“ miluji, protože věřím, že každý může dojít k celkové rovnováze, zdraví a stavu bez bolesti. Fyzioterapie pro mě není pouze prací, ale zdravým životním stylem. Do něho kromě přirozeného pohybu zahrnuji i funkční trénink, koncept barefoot a meditaci.